Inzicht in de tarieven van New Finance

Er zijn bij New Finance geen kosten verbonden aan het kennismakingsgesprek; deze investering neemt New Finance op zich. Zo hebben we de gelegenheid om elkaar eerst in alle rust te leren kennen. Wederzijds vertrouwen is belangrijk voordat we gezamenlijk aan het traject van uw financiële planning kunnen beginnen.

Vast tarief

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een uitgewerkt voorstel van wat ik voor u ga doen. Als u dat wenst, kan ik op basis van een uurtarief voor u werken, maar in de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om een vast tarief af te spreken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. De hoogte van het vaste bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het vaste tarief begint al bij € 55,00 per maand en / of een eenmalige opstart vergoeding.

Het vaste tarief omvat onder andere ook onze gezamenlijke besprekingen. Hierdoor kunt u zich op de inhoud van het gesprek richten zonder op de klok te hoeven kijken.

Bij New Finance is het traject van financiële planning of hypotheekadvies opgedeeld in afzonderlijke elementen. U krijgt van iedere deel vooraf een prijsopgave. Op deze wijze maakt New Finance de investering voor deskundige financiële planning of hypotheekadvies goed te overzien. Mocht tijdens het kennismakingsgesprek blijken dat uw financiële situatie al optimaal geregeld is, zal ik dat duidelijk zo benoemen.