De start: kennismaken

Wat verwacht u van mij en andersom? Hoe gaan we samenwerken?
Om u te kunnen helpen bij het bereiken van uw financiële doelen moeten we elkaar goed leren kennen. Ons contact zal heel persoonlijk zijn: als financieel planner ben ik uw vertrouwenspersoon voor alles dat met uw financiën te maken heeft. Niet eenmalig, maar voor langere tijd. Misschien wel de rest van uw leven of zelfs voor uw nabestaanden.

In dit gesprek maken we afspraken over de dienstverlening en de vergoeding. Als u dat wilt, werk ik met een vast tarief zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 
Inventarisatie: wat zijn uw wensen?

Na het kennismakingsgesprek bespreken we in 1 of 2 gesprekken uw persoonlijke doelen, wensen en dromen. Welke levensstijl heeft u voor de nabije en verre toekomst voor ogen? Ook kijken we hoe u alles op dit moment financieel geregeld heeft. Zoals uw hypotheek, pensioen, spaargeld en beleggingen.

Inzicht en overzicht: Wat is uw financiële positie?

Na het inventarisatiegesprek krijgt u een presentatie van uw financiële positie en toekomst. Met goed inzicht en overzicht in uw financiële toekomst weet u of u uw wensen en doelen kan realiseren. Na afloop ontvangt u hiervan een uitgebreid verslag. Ook bespreek ik de voor- en nadelen van de mogelijkheden met u. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden die er zijn om uw financiële doelen te bereiken.

Wilt u meer weten en kennismaken?

U bent van harte welkom. Een afspraak bij u thuis of op uw werkplek kan natuurlijk ook. Neem contact met mij op via mail of bel 020-8208280.