“Financieel advies zonder de afhankelijkheid en beperkingen van productaanbieders.”

Roger van Stuyvenberg

Met die visie ben ik in 2005 als zelfstandig financieel planner gestart. Dat de adviseur niet meer betaald kan worden door een productaanbieder, is inmiddels in de wet opgenomen. Door de jarenlange ervaring met deze manier van werken, heb ik een enorme voorsprong opgebouwd ten opzichte van andere financieel adviseurs. Onafhankelijk financiële advisering vereist meer dan alleen betaald worden door de klant. Het vereist ook een creatieve denkwijze waarin oplossingsrichtingen worden losgekoppeld van productgerichte oplossingen. Hierin onderscheidt ik mij ook van een groot deel van de onafhankelijk financieel adviseurs in Nederland. Het is mijn passie om mensen te helpen met financiële beslissingen die belangrijk zijn voor de rest van hun leven. Bent u geïnteresseerd in mijn volledige professionele achtergrond, kijkt u dan even op mijn LinkedIn profiel.

Samen met mijn partner Marleen en onze twee dochters woon ik in Abcoude, aan de rand van Amsterdam. Vanwege mijn grote affiniteit met de (wedstrijd) zeilsport, ligt de parallel met het maritieme thema van New Finance voor de hand. De karaktereigenschappen voor een wedstrijdzeiler en een financieel planner komen erg overeen: zelfkennis, bescheiden, doortastend, gevoel voor verantwoordelijkheid en realiteitszin. Daarnaast genieten wij graag samen van alle culturele activiteiten die Amsterdam zo speciaal maken.

De naam New Finance verwijst naar de nieuwe manier van werken in financiële advisering. Dienstverlening waar niet de adviseur, maar u zelf aan het roer staat. New Finance is slechts de deskundige financiële navigator die u voorziet van alle relevante kennis en informatie en u de opties van verschillende routes laat zien. Hierdoor kunt u zelf een weloverwogen besluit nemen welk traject u wilt volgen om uw wensen en doelen te realiseren.

‘Een financieel planner zet het leven van zijn klanten en de daarbij behorende levensdoelen centraal en ziet geld en financiële producten als een middel om deze levensdoelen te realiseren.’

“Bij New Finance staat de klant en de levensstijl die hij/ zij heeft centraal. Dat maakt dat onze adviezen nooit alleen over geld gaan, maar vooral over jou als klant.”

Marielle van den Biggelaar

De klanten van New Finance komen binnen met vragen over financiële planning, vermogensbeheer en andere belangrijke (financiële) zaken en dat verdient voldoende tijd en aandacht.

Mijn naam is Marielle van den Biggelaar en mijn taak binnen New Finance is het ‘ontzorgen’ van Roger zodat hij zich kan concentreren op de klanten en andere belangrijke zaken.

Eigenlijk ben ik van het begin tot het einde betrokken bij alles; ik maak afspraken, stuur bevestigingen en na afloop vraag ik de klanten wat ze van onze dienstverlening vonden.
Het is goed om er op deze manier, achter de schermen voor te zorgen dat de klant met tevredenheid terugkijkt op het hele (advies)traject. Verder verwerk ik interne facturen en verricht ik andere administratieve taken.

Samen met mijn man Marnix en onze twee kinderen woon ik in Hilversum. Vanuit mijn kantoor aan huis werk ik voor meerdere opdrachtgevers op het gebied van ondersteuning en projectmanagement. Het regelen en organiseren zit in mijn genen; naast mijn werk ben ik o.a. bestuurssecretaris van de basisschool van onze zoon. Zingen is mijn passie en ik zit dan ook met veel plezier in het bestuur van het allerleukste vrouwenkoor van Nederland.

Mijn levensmotto: ‘Aim for the moon, even when you miss it, you will still be among the stars. Dat sluit goed aan bij de filosofie van New Finance; denk in mogelijkheden en zie kansen!’