“Financieel advies zonder de afhankelijkheid en beperkingen van productaanbieders.”

Roger van Stuyvenberg

Met die visie ben ik in 2005 als zelfstandig financieel planner gestart. Dat de adviseur niet meer betaald kan worden door een productaanbieder, is inmiddels in de wet opgenomen. Door de jarenlange ervaring met deze manier van werken, heb ik een enorme voorsprong opgebouwd ten opzichte van andere financieel adviseurs. Onafhankelijk financiële advisering vereist meer dan alleen betaald worden door de klant. Het vereist ook een creatieve denkwijze waarin oplossingsrichtingen worden losgekoppeld van productgerichte oplossingen. Hierin onderscheidt ik mij ook van een groot deel van de onafhankelijk financieel adviseurs in Nederland. Het is mijn passie om mensen te helpen met financiële beslissingen die belangrijk zijn voor de rest van hun leven. Bent u geïnteresseerd in mijn volledige professionele achtergrond, kijkt u dan even op mijn LinkedIn profiel.

Samen met mijn partner Marleen en onze twee dochters woon ik in Abcoude, aan de rand van Amsterdam. Vanwege mijn grote affiniteit met de (wedstrijd) zeilsport, ligt de parallel met het maritieme thema van New Finance voor de hand. De karaktereigenschappen voor een wedstrijdzeiler en een financieel planner komen erg overeen: zelfkennis, bescheiden, doortastend, gevoel voor verantwoordelijkheid en realiteitszin. Daarnaast genieten wij graag samen van alle culturele activiteiten die Amsterdam zo speciaal maken.

De naam New Finance verwijst naar de nieuwe manier van werken in financiële advisering. Dienstverlening waar niet de adviseur, maar u zelf aan het roer staat. New Finance is slechts de deskundige financiële navigator die u voorziet van alle relevante kennis en informatie en u de opties van verschillende routes laat zien. Hierdoor kunt u zelf een weloverwogen besluit nemen welk traject u wilt volgen om uw wensen en doelen te realiseren.

‘Een financieel planner zet het leven van zijn klanten en de daarbij behorende levensdoelen centraal en ziet geld en financiële producten als een middel om deze levensdoelen te realiseren.’