Beleggingsadvies

Bij New Finance kunt u bij uitstek goed terecht voor doorlopend advies over de samenstelling van uw (duurzame) beleggingsportefeuille. De portefeuilles worden samengesteld uit een selectie van  duizenden verkrijgbare beleggingsfondsen van zeer vele aanbieders. Het ontwikkelen en beheren van het beleggingsbeleid gebeurd in samenwerking met Boutique Vermogensplanners.

De beleggingsfilosofie van Boutique Vermogensplanners heeft ertoe geleid dat de afgelopen jaren uitstekende rendementen zijn behaald. Niet omdat we precies weten waar de markt heengaat, maar wel omdat we vasthouden aan onze basisprincipes en het klantbelang echt voorop stellen. Op deze manier profiteert u als klant volop mee van de opgaande beurzen van de afgelopen jaren. Met deze beleggingsportefeuilles houdt u de marktontwikkeling goed bij, en dan doet u het al beter dan ruim 90% van alle andere beleggers. Maar het grootste compliment dat ik vaak van mijn klanten krijg gaat niet over rendement. Het gaat om de rust die ze ervaren sinds men klant is.

Kosten zijn een onderbelicht aspect van beleggen. Elke euro die u onnodig aan kosten maakt, gaat ten koste van uw toekomstige rendement. Het effect van kosten op rendement wordt stelselmatig onderschat. Daarom focussen wij onder andere op het laag houden van de kosten, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt. Dit beleid is echt onderscheidend te noemen.

Duurzaam beleggen

De duurzame beleggingsportefeuilles staan voor duurzaam beleggen en eerlijk rendement. Ze zijn opgebouwd  uit maatschappelijk verantwoorde beleggingsfondsen: investeringen in bedrijven en overheden die rekening houden met de duurzame waarden People, Planet, Profit. Daarnaast worden fondsen die actief zijn op het gebied van microkrediet, milieutechnologie of duurzame energieoplossingen in de portefeuilles opgenomen.

Beleggingsadvies van New Finance betekent zorgeloos, gespreid beleggen tegen lage kosten met deskundige begeleiding.

Contact

Hartelijk dank voor uw belangstelling. Als u hier uw gegevens invult,
neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Telefoonnummer:
    020 - 820 82 80